Matur Sembah Nuwun Gusti

Matur sembah nuwun Gusti ingkang murbeng dumadi. Ingkang sampun maringi kanikmatan lahir lan batos. Ingkang sampun maringi dalem nafas dumugi dinten punika.
Nyuwun agunging samodra pangaksami amargi tumindak ingkang mboten sae saha kalepatan dalem.
Mugi dalem dipun paringi yuswa ingkang Panjenengan berkahi lan saged berkah kagem sesami, aamiin.
Semarang, 15 April 2014
inung

Komentar

  1. Balasan
    1. eh mak idahceris mampir dimari.... terima kasih ya.... :*

      Hapus
  2. Tante Inung, I don't really understand though I'm Javanese too, hehehe...Hope I can make such a post in my own blog ;D

    BalasHapus
  3. ayune tooooo.... bekgron-e yo keren banget yo Nung ;)

    BalasHapus

Posting Komentar

Postingan populer dari blog ini

Berburu Sunrise Di Lereng Gunung Ungaran

Extro Electronik Pest Repeller by Tissor, Alat Pengusir Tikus Yang Ampuh